Bemutatkozás

ACTIN

Az ACTIN sportfelszereléseket gyártó cég közel két évtizedes üzleti múltra tekinthet vissza.

Labdarúgás, kosárlabda, kézilabda sportágakban a Magyar Nemzeti Bajnokság legfelsőbb osztályában szereplő csapatok választották márkajelzéssünkel ellátott mezgarnitúráinkat az elmúlt évek során. Megújuló formában – új vásárlói célközönség megnyerésével – igyekszünk ismét jelentkezni korszerű termékeinkkel. Kínálatunkból elsősorban a mérkőzéseken használatos sportmezek, nadrágok gyártását helyezzük előtérbe. A felnőtt „labdás” csapatsportágak mellett, külön figyelmet kívánunk fordítani az iskolai diáksport csapatok igényeinek kielégítésére, valamint az óvodai labdarúgó képzési programban résztvevő gyermekre.

Versenyképes ár kialakítása!

Figyelmünk - a minőség megtartása mellett - az árképzés kialakítására is kiterjed. Az egyedi igények szerint elkészült termékeinket, közvetlenül szeretnénk eljuttatni a felhasználókhoz, kiküszöbölve a kereskedelmi ár rések sokaságát.

Reméljük információs bemutatkozó weboldalunk felkeltette érdeklődését, és minél előbb cégünk partnerei között üdvözölhetjük Önt.

Tisztelettel: Sántics Béla, cégvezető  

A termékekről:

A mezek, nadrágok 100% poliészter összetételű alapanyagból készülnek. A kelme rendelhető Jaguard szövésben, - actin logó - illetve drivefit „lélegeztető” kivitelben. A mezek, nadrágok a színskála szerinti színekből kerülnek sorozatgyártásra. A termékek szín illetve méret tartóak. A számok, felíratok, logók – a szublimációs eljárásnak köszönhetően – nem töredeznek, nem fakulnak, nem kopnak le. Könnyen kezelhetők, tisztíthatók, vasalást nem igényelnek. A mezek, nadrágok elvesztése esetén, azok hiánypótlásáról, újra gyártásáról, két éven belül az eredeti áron garanciát vállalunk.

Extra szolgáltatások:

Alapanyag elkészítése, kiválasztása:

A mezek, nadrágok alapanyagául szolgáló kelmében a megrendelő sportszervezet, egyesület iskola, - kívánsága szerint, megfelelő darabszám esetén – a kívánt logót, emblémát bele szövetheti. A logók, emblémák a rendelés darabszámtól függetlenül, szublimációs eljárással „vízjel” formájában tetszés szerinti alakzatban, alapnyomatként elhelyezhetők, a mezeken, illetve nadrágokon. 

Egyedi méret, fazon, szín, dizájn, minta szerinti mezek, sportnadrágok legyártása:

Kreatív módon megtervezheti leendő sportmezének, nadrágjának látványtervét

Méretezés:

Egyedi méretek megadásával elkészíthető az Ön, illetve csapata tagjainak testalkatára legjobban illő mez, nadrág.

  • szűkített, bővített fazon, nyakrész formája, a mez ujjának illesztése (hagyományos, raglán, egyéb)

A mez, nadrág szín összeállításának megválasztása 

  • a színezett, mintával ellátott felület nagysága
  • egyszínű, többszínű, színátmenetes kivitel

Dizájn, mintázat formája, elhelyezése

  • hosszanti csíkos, keresztcsíkos, egyéb geometriai alakzat kiválasztása, megtervezése
  • logók, reklám feliratok formátuma, elhelyezésének terve
  • egyedi alakzatú, méretezésű számok elkészítése

Az Ön által megfogalmazott igények, megalkotott (megálmodott) tervek megvalósítása szublimációs eljárással kerül leendő sportfelszerelésére.

Extra kéréseivel forduljon hozzánk bizalommal! Kérje árajánlatunkat e-mailben vagy telefonon!

Szállítási költségek, szállítási határidő

Az általunk gyártott illetve forgalmazott sportmez garnitúrákat a rendelés mennyiségétől függően, személyesen vagy csomagküldő szolgálat segítségével jutattjuk el kedves Partnereink számára. Amennyiben a rendelés értéke bruttó 50.000 Ft feletti értékű, a kiszállítást az ország bármely területére ingyenesen vállaljuk.A fenti összeghatártól eltérő rendelés esetében a csomagküldő szolgálat belföldi szállítás során, súlyhatár szerint szabja meg szolgáltatása díjait. Ez esetben kérje tájékoztatásunkat. A szállítási határidő, az írásbeli megrendelést követően 6-14 munkanap.

Az ACTIN sportfelszereléseket...

...gyártó cég közel két évtizedes üzleti múltra tekinthet vissza.

Labdarúgás, kosárlabda, kézilabda sportágakban a Magyar Nemzeti Bajnokság legfelsőbb osztályában szereplő csapatok választották
márka jelzéssünkel ellátott mezgarnitúráinkat az elmúlt évek során.

Bővebben